tiistai 5. huhtikuuta 2011

Hyvää kuunneltavaa juuri nyt

Päätin listata muutamia tämän hetken musiikkisuosikkeja.
Tässä siis:

 Noah and The Whale


Viime kesänä kuunnellessani ensimmäistä kertaa First Days of Spring-albumia tiesin löytäneeni jotain suurta. Noah and the Whale valloittikin heti palan sydämestäni ja albumi soi lähes tauotta pari viikkoa. Surumielinen break up album toimi hyvin sateisissa kesäiltapäivissä. Edelleen Blue Skies omaa ihan erityisen paikan sillä jollain listalla jolle pääsee vain ne harvat kappaleet jotka jaksaa kuunnella yhä uudelleen ja silti tulee hyvälaatuisia kylmiä väreitä selkäpiihin.

Uusi albumi Last Night on Earth soi ihanan raikkaana ja toiveikkaana. Tykkään myös pirteän iloisesta Noah and The Whalesta vaikka sille surumieliselle sydämeni menetinkin.

Cut Copy



Need You Now on soinut jo niin monta kertaa että kappaleeseen olisi voinut kyllästyä. Niin ei tosin ole käynyt ja edelleen joka kuuntelukerralla tuntuu että löytää jotain uutta. Myönnettäköön että uusi albumi ei ole sytyttänyt kuten olisi voinut - ei ainakaan vielä. Mutta Need You Now on täytynyt soittaa yhä uudelleen ja uudelleen. Luulen että Cut Copyn kanssa minulla on vähän tällainen hajanainen tykkäämissuhde, sillä edellisiltäkin albumeilta on aina löytynyt muutama kappale toistosoittoon muiden jäädessä taustalle. Peukut silti uudellekin levylle!

I Was A Cub Scout

En oikein muista miten päädyin joskus muutama vuosi sitten uuden musiikin löytämisen henkilökohtaisena kultakautenani kuuntelemaan Pink Squares-kappaleen. Kuitenkin se soi uudelleen ja uudelleen. Kappale on edelleen hyvin vinkeä ja raikas. Sydämeni sykkii myös vastikään hoksaamalleni kappaleelle nimeltä Lucian. Herkät pianokohdat kunniaan. 

A Fine Frenzy



Viime kesän löytö, joka jäi pitkäksi aikaa unholaan mutta uudelleen löydettynä kuulosti entistä paremmalta. Ihanaa herkistelymusiikkia. Erityisesti kolahtaneita: Almost Lover ja Ashes and Wine. Löytyy myös riemukkaampia kappaleita, tosin pianon ääressä herkistely on tosi jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti